Magazinul nostru nu va conditioneaza la o comanda minima, puteti comanda oricat doriti !

Preturile afisate au TVA inclus.

Pentru a plasa o comanda,completati cantitatea produsului/produselor si dati click pe butonul "Adauga in cos". Produsul/Produsele vor fii automat introduse in cosul dvs. de cumparaturi si veti primi confirmarea pe pagina respectiva "Succes: Ați adăugat -numele produsului-. în coșul de cumpărături!" Puteti sa va opriti la un produs sau sa continuati cumparaturile dvs. in paginile magazinului nostru.

Dupa ce ati vizitat magazinul si ati incheiat cumparaturile dvs., va puteti pozitiona pe cos si acesta va afiseaza toate informatiile : nr. si nume produse comandate, pret/produs, discount dupa caz ,subtotal si total. Puteti sterge de aici produsele pe care nu le mai doriti. Puteti comanda direct de aici apasand " Comanda" sau puteti vedea continutul cosului apasand "Vezi cosul" ( aici vi se afiseaza toate produsele comandate de catre dvs.,puteti sa modificati nr. de produse sau sa le stergeti, puteti aplica reduceri daca aveti cupoane discount sau vouchere cadou. Cand ati terminat apasati butonul comanda si vi se deschide pagina "Plaseaza Comanda".

Aici aveti 2 optiuni :

  • sa comandati ca un client nou cu optiunea de a va inregistra sau de a comanda fara cont. (Prin crearea unui cont vei putea să cumperi mai rapid, să fii la curent cu statusul unei/unor comenzi, să ții evidența comenzilor precedente și altele.)
  • sa comandati ca un client existent, caz in care trebuie sa va autentificati.

Completati toate datele din campurile respective, cele cu steluta rosie sunt obligatorii pentru a va putea prelua comanda. Adresa de e-mail si telefonul trebuie sa fie valide, altfel comanda nu se onoreaza. Apasati "Continuare" si alegeti Metoda de livrare :

  • Puteti opta pentru a ridica comanda de la sediul nostru sau sa o primiti prin curier. In cazul livrarii comenzii dvs. prin curier,noi va vom comunica anterior livrarii costul curierului cu care avem contract ( Urgent Curier si Fancourier ). Daca dvs. aveti contract, sau preferati, cu alt curier, vom livra prin curierul indicat de catre dvs.

Taxa de transport include TVA si va fii trecuta pe factura. 

Dupa ce ati finalizat metoda de livrare, apasati " Continuare " si alegeti "Metoda de plata", aveti 2 optiuni plata la livrare sau transfer bancar ( daca optati pentru transfer bancar, produsele se vor expedia catre dvs. dupa ce banii au intrat in contul nostru). Bifati caseta : Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii dupa care apasati pe "Confirmare Comanda". Veti primi o confirmare automata pe adresa dvs. de mail, care va contine toate detaliile comenzii dvs. In termen de 24-48 ore ( zile lucratoare) veti fii contactat telefonic sau pe e-mail de un reprezentant al societatii noastre.

Comenzile, din momentul receptionarii, se livreaza in termen de 24-72 de ore (zile lucratoare).in functie de numarul de comenzi in lucru , disponibilitatea produselor in stoc si localitatea de destinatie.

Dupa expedierea comenzii, veti primi un mail de confirmare.

Daca nu doriti sa comandati online , ne puteti trimite comanda dvs. telefonic, prin fax sau prin e-mail, la datele pe care le gasiti in pagina : "Contact" sau pe orice pagina a magazinului in coltul din stanga-jos.  Mentionati datele dvs. si modalitatea de transport solicitata.

Adresa,referintele noastre fiscale si  bancare,sunt :

S.C. Rosartoria Impex srl,B-dul.Bucurestii Noi nr.164,sector 1,cod 012367,Bucuresti

J40/4091/1995  ;  RO 7614326

Banca Transilvania - Suc.Piata Chibrit

Cont:  RO11 BTRL 0480 1202 A720 55XX